Coltare moderne pentru living

Coltarele sunt un mod ingenios de a castiga mai mult spatiu. Pozitionate intr-un colt al camerei de zi ele ofera mai mult spatiu de miscare si ocupa zone care altfel ar fi fost mai dificil de mobilat. In showroom-ul nostru din Brasov cat si pe site veti gasi atat coltare clasice  cu pozitionare pe dreapta sau pe stanga cat si coltare in forma de U. Diversitatea de coltare comercializate de SICOREX si preturile atractive vin sa completeze calitatea oferita de producatori.

Coltarul este piesa centrala a mobilierului pentru living. El poata da expresie intregii incaperi prin culoare, textura materialului si marime. Pernele decor si paturile sunt accentele care adauga structura si creaza acel look sofisticat pe care cei mai multi dintre dumneavoastra il urmaresc.

Coltare extensibile moi si confortabile

Un coltar extensibil poate fi transformat intr-un pat confortabil. Versatile, coltarele comercializate de SICOREX va asigura un spatiu de dormit generos si unul sau doaua spatii pentru depozitarea lenjeriei sau a altor lucruri. Un coltar poate fi deasemenea un loc unde prietenii se pot odihni peste noapte sau poate fi patul pe care familia il foloseste seara de seara.

Coltare cu sezlog pe partea stanga sau pe partea dreapta

In functie de locul unde vine pozitionat coltarul, veti avea nevoie ca sezlongul acestuia sa fie pozitionat in partea stanga sau in partea dreapta. Nu uitati sa faceti masuratori pentru a fi siguri de incadrearea coltarului in spatiul destinat. Comandati coltarul dorit si relaxati-va alaturi de familie si cei dragi. Daca va place sa va tolaniti cand ajungeti acasa, sa va intindeti picioarele si sa va relaxati, coltarul este acel obiect de mobilier care poate sa va faca sederea confortabila.

Coltare fixe pentru birouri si receptii

Puteti adauga personalitate unui spatiu office folosinf o canapea sau un coltar fix. Alegeti stilul, culoarea si tapiteria care sa insufleteasca spatiul si care sa fie usor de curatat si intretinut. Consultantii SICOREX Brasov sunt pregatiti sa va ajute pentru a face cea mai buna alegere.

Citește mai mult