Canapele, coltare si fotolii pentru toate gusturile

Diversitatea este cuvantul care defineste colectiile de canapele si coltare pe care SICOREX Brasov le comercializeaza pentru a va oferi un loc de relaxare pentru timpul zilei si un somn bun pe timpul noptii.  Fixe sau extensibile, in culori calde sau reci, cu perne decorative moi, cu brate elegante si detalii care tin atat de functionalitate cat si de design, canapelele si coltarele comercializare de SICOREX sunt sunt ideale pentru livinguri si dormitoare.  Le puteti testa in showroomul de mobila din Brasov.

Canapele si coltare fixe sau extensibile

Valoarea estetica a unei incaperi poate fi pusa in valoare cu ajutorul canapelei sau al coltarului. Forma, materialul tapiteriei si accesoriile sunt elemente care atrag vizual si care au si rol functional. In plus, in functie de destinatie puteti alege o canapea extensibila sau fixa. Canapeaua extensibila poate fi folosita si in dormitor ea transformandu-se intr-un pat care sa  va ofere tot confortul pentru somn. Din lipsa de spatiu foarte multe coltare si canapele ajung obiecte de mobilier pentru dormitor.

Coltarele si canapelel fixe sunt ideale pentru livinguri, pentru birouri, sali de asteptare si receptii de hoteluri si pensiuni.

Canapele si coltare tapitate cu material textil sau piele

Canapelele si coltarele realizate in Europa, inclusiv Romania, impresioneaza prin paleta coloristica diversa. Puteti alege culori indraznete si putenice, culori care sa echilibreze intregul design interior al incaperii sau puteti alege culori neutre. Fiabile si versatile, canapele si coltarele propuse de SICOREX sunt potrivite oricarui stil de design.

Eleganta si confort

Atunci cand sunteti in postura de a alege o canapea sau un coltar nu trebuie sa faceti compromisuri. Exista cu siguranta un model care sa intruneasca toate coditiile de functionalitate si design. Rezistente si moderne, canapelele si coltarele comercializate de SICOREX Brasov vor fi locul de intalnire al familiilor si prietenilor.

Citește mai mult