SICOREX - Mobila de calitate la Brasov

2500 de metri patrati va asteapta la Brasov in showroom-ul nostru dedicat mobilierului: biblioteci, dormitoare si dulapuri, bucatarii, canapele si coltare, mese si scaune, saltele si articole de mic mobilier. Mobila dorita de dumneavoastra se regaseste aranjata in asa fel incat sa va inspire si sa va faca alegerile mai usoare. Va intampinam cu o gama larga si variata de mobila care sa infrumuseteze casele dumneavoastra. Aveti ocazia sa alegeti din zecile de coltare si canapele fixe sau extensibibile, tapitate cu piele sau material textil care sa se potriveasca spatiului si stilului dumneavoastra. 

Consultantii nostri pasionati de desing interior sunt prezenti intr-un mod discret si va vor ajuta ori de cate ori aveti nevoie. Puteti alege alege seturi de mobilier complete sau doar obiecte de mici mobilier. Indiferent de valoarea achizitiei, in showroom-ul de mobila din Brasov fiecare dintre dumneavoastra este tratat ca un oaspete. Pasiunea pentru mobila de calitate si filozofia orientata catre client se fac simtite atat in vanzarile din magazin cat si in cele online.

Caliate, creativitate si design de exceptie

Mobila de calitate inseamna o executie de precizie si un desing actual, cu linii clasice si moderne in acelasi timp. Materialele folosite in productia de mobilier variaza de la lemn masiv, la pal si MDF. Sticla si oglinzile sunt securizate si ofera siguranta in manevrabilitatea mobilierului. Pentru fiecare dintre dumneavoastra exista o solutie unica de amenajare a spatiului. Va ascultam, va descoperim stilul si venim cu sugestii constructive si dei de amenajare proaspete. Fiecare centimetru este valorificat prin imbinarea designului cu utilitatea.

Canapele si coltare Brasov

Fixe sau extensibile, canapele si coltarele din showroom-ul nostru de mobila va vor incanta prin varietatea de modele si culori. Le puteti testa, confortul este primul lucru la care producatorii s-au gandit. Designerii au dat forma si culoare confortului si au creat canapele si coltare extensibile care pot fi folosite ca atare sau se pot transforma in adevarate paturi pentru odihna.

Mobila defineste incaperea

Piesele din showrom-ul de mobila din Brasov, SICOREX, sunt gandite pentru a personaliza fiecare incapere si pentru a crea decoruri in care fiecare dintre dumneavoastra sa isi gaseasca ecoul personalitatii. In plus, se tine cont de destinatia si utilitatea corpurilor de mobilier, de spatiul in care acestea trebuie sa se incadreze si de gradul de confort pe care il ofera. Mobilierul de calitate este unul fiabil, realizat din materiale de cea mai buna calitate. Facut sa reziste!

Descopera calitatea SICOREX: mobila dormitor (inclusiv tineret), living si bucatarie Brasov pentru toate gusturile si pentru toate buzunarele