Canapele fabricate in Romania si Europa

Realizata cu pricepere si maiestrie, paleta de canapele comercializata de Sicolex este o declaratie de bun gust, autenticitate si confort. Canapelele sunt realizate din materiale durabile si fiecare detaliu este atent studiat pentru a functiona perfect in timp. Diversitatea de modele si culori permite oricui sa gaseasca canapeaua perfecta care sa aduca un plus de valoare livingului.

Canapele extensibile pentru zi si noapte

Ziua canapeaua poate fi locul in care cititi o carte sau priviti un film iar noaptea, canapeaua se poate transforma int-un pat confortabil. Concepute pentru a fi extinse zi de zi zi, canapelele din showroom-ul de mobila din Brasov sunt rezistente la uzura. Sistemele sau mecanismele care sustin exinderea canapelelor sunt realizate din otel inoxidabil de calitate inalta. Canapeau extensibila poate fi solutia ideala pentru oaspetii care raman peste noapte. 

Canapele cu lada de depozitare 

Cele mai multe canapele extensibile au si spatiu pentru depozitarea lenjeriei. Nevoia de spatiu cu care se confrunta cei mai multi dintre dumneavoastra ne-a determinat sa avem in stoc canapele cu lada de depozitare integrata, canapele cu sau fara brate, canapele ergonomice si care pot fi solutia ideala pentru oricine.

Canapele fixe

O canapea fixa cu fotolii asortate poate fi locul ideal in care sa va intampinati oaspetii si sa serviti o gustare sau o cafea. Canapelele fixe sunt ideale si pentru birouri sau receptii. Puteti alege dintr-o gama variata de modele, culori si materiale fix canapeaua care se incadreaza perfect in spatiul destinat. Canapelele moderne tapitate cu stofa de calitate sau piele naturala si ecologica dau eleganta spatiului si creaza o atmosfera calda si relaxata.

Citește mai mult