Categorii produse

Meniu produse

Cosul tau

Cosul de cumparaturi este gol



Urmariti-ne pe Facebook

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

1. Termeni și condiții

Conform cerintelor Legii nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Regulamentul 679 / 2016 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Sicorex SRL prelucrează datele furnizate de dumneavoastră prin folosirea servicilor de colectare de date si de formular de cerere oferta/etc disponibile pe acest website in conditii de maxima siguranta si numai pentru scopurile specificate.

În cazul în care dumneavoastră puneți în mod voluntar la dispoziția Sicorex SRL orice date cu caracter personal, pentru care vi s-a cerut in mod expres consimtamantul, prin aceasta vă dați acordul ca Sicorex SRL, în scopul și pe durata determinată de specificul tranzacției, să înregistreze aceste date și să le administreze.

Respectăm caracterul privat și securitatea informației furnizate atunci când utilizați acest website, inclusiv a datelor cu caracter privat, scop în care aplicăm prezenta politică de confidențialitate.

2. Scopul colectarii datelor

– trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, respectiv informarea dumneavoastra, prin sms, e-mail si/sau telefonic cu privire la promotiile si campaniile desfasurate de catre Sicorex SRL, produsele noi; 

– Profilarea consumului dumneavoastra; analiza preferintelor dumneavoastra personale, a comportamentelor si a intereselor dumneavoastra, pentru a putea obtine interesul dvs viat de la Sicorex SRL.

Prin completarea datelor in formularul de contact / cerere oferta, vizitatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a Sicorex si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai sus.

Sicorex SRL va prelucra datele cu caracter personal pe perioada existentei contului persoanei vizate, iar ulterior stergerii contului persoanei vizate, S.C. Sicorex S.R.L va transforma datele cu caracter personal in date anonime si le va prelucra in scopuri statistice interne, pe durata existenta a societatii.
S.C. Sicorex S.R.L. garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care completeaza formularul de inscriere.

De asemenea, S.C. Sicorex S.R.L.  poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de servicii de marketing, Curierat, servicii de plata / bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, asigurători.

3. Înregistrarea si utilizarea datelor

Pentru simpla vizualizare a continutului webste-ului www.sicorex.ro, nu este nevoie sa ne furnizati date personale insa pentru utilizarea anumitor servicii puse la dispozitie de website-ul nostru, este nevoie de date personale, dupa cum urmeaza:

Date personale prelucrate Scop prelucrare date personale Durata de stocare a datelor personale
Nume prelucrare cerere informatii / oferta de servicii sau produse exprimata prin formularul de contact de pe acest website durata nederminata datorita specificului utilizarii datelor si a finalizarii informarii solicitate
Email prelucrare cerere informatii / oferta de servicii sau produse exprimata prin formularul de contact de pe acest website durata nederminata datorita specificului utilizarii datelor si a finalizarii informarii solicitate
Telefon prelucrare cerere informatii / oferta de servicii sau produse exprimata prin formularul de contact de pe acest website durata nederminata datorita specificului utilizarii datelor si a finalizarii informarii solicitate

 

4. Securitatea datelor

Sicorex SRL garanteaza confidentialitatea anumitor informatii. Fiecare utilizator are dreptul de a vedea numai propriile sale date personale pe care le-a introdus.

SITE-ul foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul acesteia. In cazul pierderii de informatii cauzate de "bug"-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul, Sicorex SRL nu-si asuma nici o responsabilitate.

5. Informare

Nu sunteți obligat(ă) să ne furnizați datele dumneavoastră în scopurile menționate in prezenta politica de confidentialitate. 

Pentru datele furnizate de dumneavoastră prin intermediul acestui site, asigurăm administrarea acestora în condiții de siguranță și vă garantăm drepturile prevăzute de Legea 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora și de Regulamentul 679 / 2016 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice (dreptul de acces, de intervenţie, de a nu fi supus(ă) unei decizii individuale, de a vă adresa justiţiei, de a va opune în viitor prelucrării şi de a solicita ştergerea lor. 

Dacă doriţi ca datele dumneavoastră personale să fie scoase din baza de date, ne puteţi indica oricând acest lucru prin email la sicorexvanzari@yahoo.com sau la numărul de telefon: 0268.338.383

6. Legislație

Respectăm cerințele Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completatã de Regulamentul 679 / 2016 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice. Prezenta politică de confidențialitate se supune legislației române în vigoare. În caz de litigiu, se va încerca mai întâi o rezolvare pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la înregistrarea reclamației la sediul nostru. În cazul în care nu se poate ajunge la o înțelegere în termenul precizat anterior, va fi considerată competența instanței judecătorești.

Marius Camarzan - Consultant

"Cel mai mult mi-a placut cum este prezentata mobila. Spatiul este aerisit iar gama de mobilier este foarte divesificata. Felicitati echipei!"
Marius Camarzan - Consultant

Ce spun clientii nostri...

Ofertele Sicorex

BIBLIOTECA WIKTOR

BIBLIOTECA WIKTOR  

DORMITOR ALEXANDRA

DORMITOR ALEXANDRA  

LIVING BLADE 2

LIVING BLADE 2  

DORMITOR VERSACE

DORMITOR VERSACE  

BIBLIOTECA MILANO

BIBLIOTECA MILANO  

Pentru a putea descoperii ofertele promotionale vă aşteptăm în showroom-ul nostru. 

Vizionaţi periodic pagina noastră pentru a fi la curent cu cele mai noi modele de mobilier oferite la preţuri promoţionale.

Avantajele Sicorex

 

Profită acum de toate avantajele Sicorex:

► La depozitul de mobilă Sicorex veţi găsi mereu cele mai mici preţuri.

► Raport foarte bun preţ - calitate.

► Pachet complet de servicii.

Avantaje ce caracterizează mobila la comandă:

► Design unic şi original oferit fiecărui client în parte, prin proiecte personalizate.

► Gamă variată de culori şi dimensiuni.

► Precizia şi calitatea mobilei la comandă este unul dintre atuurile societăţii Sicorex.

► Montajul şi transportul incluse în preţ.

SEO

Sicorex crede că o piesă de mobilier este precum o opera de artă: Oferă unicitate ambientului, reflectă personalitatea posesorului şi îi înfrumusetează căminul. Decorul şi mobilierul sunt elemente care fac diferenţa dintre o casă şi un cămin. Un cămin este plin de căldură şi transmite oaspeţilor o latură a personalităţii gazdei. 

  • Livrare rapidă
  • Garanţie de până la 2 ani
  • Service post-vânzare
  • Montaj autorizat
  • Măsurători GRATUITE
  • Gama largă de produse

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noastre noutati si oferte!

Aboneaza-te la newsletter! Dureaza cateva secunde si este GRATUIT!

Contact

Str. Nucului nr. 28, Brasov, cod poştal 500302

Tel: 0268 338.383
Email: office@sicorex.ro                                    sicorexvanzari@yahoo.com

Program Luni - Vineri 09 -19 

               Sambata 09-15