Categorii produse

Meniu produse

Cosul tau

Cosul de cumparaturi este golUrmariti-ne pe Facebook

Despre noi

DEPOZIT MAGAZIN DE MOBILĂ ŞI MOBILĂ LA COMANDĂ 

 

     Sicorex S.R.L., a fost fondată in 1995 in Braşov, judeţul Braşov şi este o companie recunoscută pe plan local pentru promptitudinea şi amabilitatea personalului acesteia.

    Societatea Sicorex, o companie recunoscută pe piaţa din România, se alfă pe primul loc în Top Profit România Întreprinderi Mici si Mijlocii, Judeţul Braşov, domeniul 47: Comerţ cu amănuntul, cu excepţia autovehiculelor şi motocicletelor şi pe primul loc în Top Profit România, judeţul Braşov, domeniul 4759: Comerţ cu amănuntul al mobilei, al articolelor de iluminat şi al articole de uz casnic n.c.a., în magazine specializate.

     Datorită experienţei şi perseverenţei managerilor firmei, cât şi profesionalismului angajaţiilor, Sicorex S.R.L. a reuşit să aleagă cele mai bune servicii pentru clienţii acesteia: consiliere specializată, transport, montaj şi vânzarea în rate. Consilierea specializată este asigurată de un personal foarte bine pregătit şi instruit, care oferă întotdeauna cele mai rapide şi eficace soluţii de mobilare a spaţiului clientului. Transportul şi montajul  sunt realizate de echipele de specialişti pregătite să simplifice treaba clientului. Echipa va părăsi lucrarea doar după ce s-a asigurat că, clienţii sunt pe deplin mulţumiţi. Sicorex S.R.L. oferă posibilitatea de a face achiziţii în rate, prin întocmirea dosarului de credit direct în magazin.

     Deşi societatea este o companie relativ tânară, are o echipă managerială dinamică, flexibilă şi experimentată, precum şi un personal calificat şi foarte bine instruit. Aceste atuuri, cât şi gama diversificată de produse ce raspund celor mai exigente cerinţe ale clienţilor i-au asigurat expansiunea rapidă şi rolul unui competitor redutabil pentru toate celelalte firme din industria mobilei.

     Sicorex S.R.L. a avut mereu în vedere necesitaţiile clienţilor cât şi fidelizarea acestora. Totul a inceput de la o idee. Au urmat apoi curajul şi perseverenţa. Iar azi există calitatea, design-ul şi confortul.

     

Marius Camarzan - Consultant

"Cel mai mult mi-a placut cum este prezentata mobila. Spatiul este aerisit iar gama de mobilier este foarte divesificata. Felicitati echipei!"
Marius Camarzan - Consultant

Ce spun clientii nostri...

Ofertele Sicorex

DORMITOR VIVIENNE

DORMITOR VIVIENNE  

DORMITOR VERSACE

DORMITOR VERSACE  

DORMITOR RIGA

DORMITOR RIGA  

DORMITOR AMALFI NOCE 4 USI

DORMITOR AMALFI NOCE 4 USI  

BIBLIOTECA RIMINI SET Z

BIBLIOTECA RIMINI SET Z  

Pentru a putea descoperii ofertele promotionale vă aşteptăm în showroom-ul nostru. 

Vizionaţi periodic pagina noastră pentru a fi la curent cu cele mai noi modele de mobilier oferite la preţuri promoţionale.

Avantajele Sicorex

 

Profită acum de toate avantajele Sicorex:

► La depozitul de mobilă Sicorex veţi găsi mereu cele mai mici preţuri.

► Raport foarte bun preţ - calitate.

► Pachet complet de servicii.

Avantaje ce caracterizează mobila la comandă:

► Design unic şi original oferit fiecărui client în parte, prin proiecte personalizate.

► Gamă variată de culori şi dimensiuni.

► Precizia şi calitatea mobilei la comandă este unul dintre atuurile societăţii Sicorex.

► Montajul şi transportul incluse în preţ.

SEO

Sicorex crede că o piesă de mobilier este precum o opera de artă: Oferă unicitate ambientului, reflectă personalitatea posesorului şi îi înfrumusetează căminul. Decorul şi mobilierul sunt elemente care fac diferenţa dintre o casă şi un cămin. Un cămin este plin de căldură şi transmite oaspeţilor o latură a personalităţii gazdei. 

  • Livrare rapidă
  • Garanţie de până la 2 ani
  • Service post-vânzare
  • Montaj autorizat
  • Măsurători GRATUITE
  • Gama largă de produse

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noastre noutati si oferte!

Aboneaza-te la newsletter! Dureaza cateva secunde si este GRATUIT!

Contact

Str. Nucului nr. 28, Brasov, cod poştal 500302

Tel: 0268 338.383
Email: office@sicorex.ro                                    sicorexvanzari@yahoo.com

Program Luni - Vineri 09 -19 

               Sambata 09-15