Ce produs cauti?

Sicorex

Termeni si conditii

Politica de livrare a produselor/serviciilor

Dupa inregistrarea comenzii si a platii acesteia (dupa caz, in functie de produse se poate emite o factura fiscala de avans sau integrala), se va proceda la livrare prin curier sau flota proprie. Vei fi informat prin email sau in contul tau sicorex.ro cu privire la statusul curent al comenzii (procesare/asteptare plata/platita/livrare/finalizata/etc).

Politica de retur/anulare

Produsele comandate prin website sau prin alte mijloace (telefon/email/comanda directa) de la SICOREX SRL se pot returna gratuit in 14 zile, conform legii, clientul beneficiar suportand doar costurile de transport aferente returnarii produsului.

Detalii despre dreptul la retragere:
 
Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la:

– ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun – în cazul în care Cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separate
– ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese

Conditii pentru returul produselor:

  • Returul se face cu etichetele inițiale intacte, certificatul de garanție în original (dacă a fost emis de producător/ distribuitor) și toate documentele cu care a fost livrat produsul.
  • Produsul trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat și însotit de accesoriile/cadourile cu care a fost livrat.
  • Dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate, asigură-te că doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se acceptă doar dacă sunt sigilate.
  • Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii.

Comenziile se pot anula doar anterior livrarii acestora, in caz contrar se va suporta costul de transport de catre clientul-beneficar. Pentru anularea comenziilor, te rugam sa ne contactezi telefonic cat mai repede.

Politica de confidentialitate

Politica noastra de confidentialitate o puteti citi aici.

Cele mai vandute

Brandurile Sicorex

Sicorex - showroom de mobila in Brasov

De ce sa alegeti produsele Sicorex?

Profită acum de toate avantajele Sicorex:
La depozitul de mobilă Sicorex veţi găsi mereu cele mai mici preţuri. Raport foarte bun preţ - calitate. Pachet complet de servicii.

Avantaje ce caracterizează mobila la comandă:
Design unic şi original oferit fiecărui client în parte, prin proiecte personalizate. Gamă variată de culori şi dimensiuni. Precizia şi calitatea mobilei la comandă este unul dintre atuurile societăţii Sicorex. Montajul şi transportul incluse în preţ.

Citeste mai mult

Se incarca..

Te rugam sa astepti cateva momente!

Comanda ta este procesata.

 Te-ai abonat cu succes la newsletter-ul nostru!

Pentru a confirma abonarea, trebuie sa accesezi adresa email si sa urmezi instructiunile.

Produsul a fost adaugat in cos!