MOBILIER LA PROMOTIE

BUCATARIE LIDIA

bucatarie brasov

CANAPEA MARIA oferta CANAPEA MARIA

canapea brasov

Pret:  1,250.00 RON  1,090.00 RON   Vezi detalii »
CANAPEA CORINA 3L oferta CANAPEA CORINA 3L

canapea brasov

Pret:  1,190.00 RON  990.00 RON   Vezi detalii »
BIBLIOTECA MANHATTAN A

biblioteca Brasov

Pret: 1,180.00 RON  Vezi detalii »

DEPOZIT MAGAZIN DE MOBILĂ ŞI MOBILĂ LA COMANDĂ

     Sicorex S.R.L., a fost fondată in 1995 in Braşov, judeţul Braşov şi este o companie recunoscută pe plan local şi naţional pentru promptitudinea şi amabilitatea personalului acesteia.

     Este o societate cu capital integral privat şi cu răspundere limitată, ce-şi desfaşoară activitatea în judeţul Braşov, str. Nucului, nr. 28.

     Având ca prioritate satisfacţia clienţilor, compania comercializează o gamă largă de mobilă pentru dormitor, bucătărie, sufragerie, tapiţerii, mobilier birou. Specializată în vânzarea de mobilier şi mobilă la comandă, destinate consumatorilor care doresc produse de calitate europeană la preţuri accesibile, oferta “Sicorex” include mobilier de living, dining, dormitor, bucătării, tapiţerii şi mobilă la comandă.

     ”Sicorex” încearcă în permanenţă să aducă noutate serviciilor oferite iar eforturile companiei sunt reflectate în succesul clienţilor acesteia. În cadrul companiei Sicorex S.R.L. se desfăşoară activităţi specifice de instruire şi formare profesională. Firma plasează în centrul atenţiei clientul, cu necesităţile şi dorinţele sale.

     Experienţa Sicorex S.R.L., relaţiile bune cu companiile colaboratoare reprezintă un capital serios şi un plus de valoare pe care îl pune la dispoziţia clienţilor acestei companii.

     Odata cu dezvoltarea afacerii, compania a început să distribuie şi mobilier importat de la marii producători europeni cum ar fi: Parisot(Franţa), Fabryka Mebli Fadome, Fabryka Meble Krajan, Idzczak-meble (Polonia), Tutto Mobili (Italia), Nobilia (Germania)Contact

 • Str. Nucului nr.28
  Brasov, 500302
  (cartierul Noua)
 • Program:
  luni-vineri: 9:00 - 19:00
  sambata: 9:00 - 15:00
 • Tel/Fax: (+4) 0268-33.83.83
  (+4) 0268-33.83.82
  E-mail: office@sicorex.ro
facebook mobila la comanda brasov, sicorex brasov, mobila brasov